Hammershøi Beker Wit 20 cl KD151007

Hammershøi Beker Wit 20 cl KD151007
Hammershøi Beker Wit 20 cl KD151007 Hammershøi Beker Wit 20 cl KD151007 Hammershøi Beker Wit 20 cl KD151007 Hammershøi Beker Wit 20 cl KD151007
€ 19,90 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model KD151007
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar in

Het Hammershøi servies is ideaal voor dagelijks gebruik en voor bij feestelijke gelegenheden. Deze mooie witte beker of kop is multifunctioneel en kan voor zo'n beetje alles gebruikt worden. Je kan natuurlijk van je koffie of thee genieten, maar je kan de beker ook gebruiken als een kom voor heerlijke bosbessen of snoepjes of voor het uitserveren van hartige snacks.

 

Productdetails Hammershøi Beker Wit 20 cl:

Materiaal: keramiek

Volume: 20 cl

Bijzonderheden: De beker is vaatwasbestendig tot maximaal 60 graden. De beker is niet magnetron-, oven, en vriezerbestendig.

Wij raden u aan om de thermische bekers en koppen zorgvuldig te behandelen. Hoewel ze dik en veerkrachtig lijken, bestaan ze uit 2 dunne schelpen, naast elkaar, om zo de holte te creëren die het thermische effect geeft.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.