Hammershøi Pepermolen Wit 13 cm KD161303

Hammershøi Pepermolen Wit 13 cm KD161303
Hammershøi Pepermolen Wit 13 cm KD161303 Hammershøi Pepermolen Wit 13 cm KD161303 Hammershøi Pepermolen Wit 13 cm KD161303
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model KD161303

De nieuwe Hammershøi pepermolen is nu verkrijgbaar in een kleinere versie, die het beste haalt uit gemalen zout, peper of andere gedroogde kruiden. Door de combinatie van hout en keramiek is de peper en zoutmolen een echte eyecatcher op een mooi gedekte tafel.

 

Productdetails Hammershøi Pepermolen Wit 13 cm:

Materiaal: keramiek en hout

Bijzonderheden: Het maalsysteem is van keramiek (volgens CrushgrindTM). Advies is om het hout regelmatig te behandelen met olijfolie om de gloed van het hout te behouden. Plaats de pepermolen niet in de vaatwasser, deze is niet vaatwasbestendig.

Kähler Design behoort absoluut tot de top van het Scandinavisch design. Het Kähler verhaal begon in 1839 toen pottenbakker Herman J. Kähler een kleine pottenbakkerij opende. Dit was het begin van een design avontuur wat uit zou groeien tot een succes. In 1875 nam zoon Herman A. Kähler de winkel over waarna het aardewerk van Kähler op de wereldkaart kwam te staan. Sindsdien zijn er al veel keramiek collecties voorbij gekomen, zoals de bekendste serie "Omaggio", een collectie strakke keramische vazen en kandelaars met handgeschilderde strepen. Naast vazen en kandelaars ontwerpt Kähler ook diverse serviezen zoals de servies collectie "Hammershøi".

Tot op de dag van vandaag trekt Kähler Design veel bekende en gerenommeerde ontwerpers aan. Sinds 2016 werkt Kähler ook nauw samen met een groot kunstmuseum in Denemarken. Op deze manier wil Kähler door middel van het organiseren van evenmenten iedereen die opwindende, culturele, kunst ervaring laten beleven.