Opbergkast Tuin Hout Aldsworth ZTSU10

€ 489,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Deze opbergkast tuin hout of deze ladekast Aldsworth is een onmisbare, eigentijdse opberger en kan overal in huis worden gebruikt. De houten opbergkast beschikt over 6 uitneembare lades en 2 standaard lades die samen voldoende ruimte bieden om een groot aantal spullen in op te bergen.

De tuinkast met werkblad is gemaakt van FSC sparrenhout en heeft een zinken blad. Je kan de opberger van hout voor vele doeleinden gebruiken. Als échte opberger voor in de hal, voor alle sjaals, handschoenen en mutsen. In de (bij)keuken voor je keukentextiel en andere keukenspullen. Ook buiten onder de veranda kan de opbergkast bijvoorbeeld als sidetable neergezet worden. Zet er wat leuke accessoires op en de sfeer onder je veranda is direct compleet!

De opbergkast is ook als werktafel of als oppottafel te gebruiken voor in de schuur, garage of tuinhuisje. En handig met al die lades, hier kan je al je klein (tuin)gereedschap, bloempotten, e.d. opbergen en wanneer nodig heb je het ook zo bij de hand.

Productdetails Opbergkast Tuin Hout Aldsworth:

  • Materiaal: FSC sparrenhout met zinken (werk)blad
  • Hoogte: 80 cm
  • Breedte: 89 cm
  • Diepte: 40 cm
  • Uitneembare lades: H15 cm x L35 cm x D37,5 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: de houten opbergkast is zowel binnen als buiten te gebruiken. Bij buitengebruik dient de opbergkast overdekt te staan.