Lage Vierkante Plantenbak Buiten Lariks PIPE29L

Lage Vierkante Plantenbak Buiten Lariks PIPE29L
Lage Vierkante Plantenbak Buiten Lariks PIPE29L
€ 129,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model PIPE29L
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 5-10 werkdagen

Ook beschikbaar in

Zandbak of plantenbak? Het leuke hiervan is, het kan beiden! Deze lage vierkante plantenbak buiten is zowel als moestuin c.q. kruidentuin, bloementuin als zandbak te gebruiken. Doordat de plantenbak opstapelbaar is kan je 'm geheel naar eigen wens samenstellen. Zo laag als de bak in z'n standaard vorm is, is deze perfect als zandbak neer te zetten of als moestuin te gebruiken. Je kan de plantenbak ook iets verhogen waardoor deze meer de functie als bloembak krijgt.  

Zoals je kan zien zijn meerdere combinaties mogelijk. Je kan ook meerdere, vormen plantenbakken gebruiken waardoor je meer afwisseling creëert. Denk hierbij aan deze lage vierkante plantenbak als zandbak in combinatie met een grote vierkante plantenbak als bloementuin of moestuin. In deze combinatie is bijvoorbeeld een bankje c.q. zitplek ook erg handig, ook dit is mogelijk en verkrijgbaar. De plantenbakken zijn ook allemaal verkrijgbaar in meerdere soorten hout, drukgeïmpregneerd naaldhout en larikshout en een zwarte kleur beits. Je kan dus met deze serie naar hartelust combineren en variëren!

Alle plantenbakken of bloembakken uit deze modulaire serie zijn dus niet alleen in meerdere (standaard) vormen te verkrijgen, ook in meerdere hoogtes. Het is een eenvoudig, opstapelbaar systeem waarbij alleen een paar extra rubberen doppen nodig zijn om een nieuwe plantenbak erop te kunnen zetten. Hiermee kan je de plantenbak verhogen naar eigen wens. Een extra houten plank tussen twee plantenbakken in maakt het mogelijk ook een zitplek c.q. tuinbank te creëren. Hoe leuk?

 

Productdetails Lage Vierkante Plantenbak Buiten Lariks:

Materiaal: onbehandeld larikshout en thermisch verzinkt staal.

Kleur: naturel

Lengte: 140 cm

Breedte/diepte: 140 cm

Hoogte: 24 cm

Gronddoek: Fibertex-geotextiel

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voor gemonteerd, zelf in elkaar zetten.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.