Metalbird Merel MBM

Metalbird Merel MBM
Metalbird Merel MBM
€ 39,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model MBM
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

De merel is een geliefde zangvogel. Hij kondigt elk jaar het begin van de lente aan. Op een zwoele zomeravond kan zijn herkenbare zang je in vervoering brengen. Als je een beetje romantisch bent aangelegd, tenminste.

Vaak zie je het merelstel gezamelijk optrekken, op zoek naar vooral regenwormen, maar eten in de winter ook fruit en broodkruimels.  Merels maken hun nesten in heggen, struiken en lage bomen. Het mannetje is deftig zwart met oranje snavel. Zijn wederhelft is minder opvallend, gehuld in een roodbruin verendek.

Als er na een tijdje een laagje roest op het stoere staal van onze Turdus Merula komt, is het net een vrouwtje. We zijn benieuwd of er nieuwsgierige kerels op af komen.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Merel:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 29cm

Hoogte: 21cm