Metalbird Roodborstje MBR

Metalbird Roodborstje MBR
Metalbird Roodborstje MBR Metalbird Roodborstje MBR
€ 37,50 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model MBR
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

Roodborstjes zijn vaak erg nieuwsgierig en goed van vertrouwen, anderen noemen het brutaal. Terwijl je in de tuin bezig bent, kijken ze nauwlettend toe of er in de omgewoelde aarde iets eetbaars te vinden is. Tegen soortgenoten zijn zowel het mannetje als het vrouwtje daarentegen heel agressief en verdedigen zomers en 's winters fel hun territorium. Ze tonen daarbij de rode borstveren. Meestal maken ze hun nesten goed verborgen op de grond.

We zien vaak roodborstjes vliegen, maar tegen ons raam hebben ze nog nooit getikt. Zingen doen de roodborstjes als de beste, al voordat het licht is. In de winter valt de Erithacus Rubecula natuurlijk extra op tegen een witte sneeuwdeken in de tuin.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Roodborstje:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 29cm

Hoogte: 14cm