Metalbird Paradijsvogel MBP

Metalbird Paradijsvogel MBP
Metalbird Paradijsvogel MBP
€ 37,50 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model MBP
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

Deze kleine spring-in-’t-veld dankt zijn naam aan een waaiervormige staart die hem in staat stelt allerlei capriolen uit te halen in de lucht. Het is een van de meest voorkomende oorspronkelijke vogels in Nieuw Zeeland en Australië.

Rhipidura fuliginosa jaagt op insecten en is brutaal genoeg om de mens op een paar meter afstand te naderen. Zijn Maorinaam is Piwakawaka, en zo is zijn roep ook te omschrijven. Deze Grijze waaierstaart voelt zich op zijn gemak in gebieden met veel struikgewas, het bos en vaak bij water. De Paradijsvogel met zijn weelderige staart is een bijzondere vogel voor in je tuin.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Paradijsvogel:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 21cm

Hoogte: 20cm