Metalbird Winterkoning Winterkoning

Metalbird Winterkoning Winterkoning
€ 39,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Winterkoning
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

Omdat hij zo klein en licht is wordt hij in de volksmond ook wel "Klein Jantje" genoemd. Het op een na kleinste vogeltje van Nederland met een lichaamslengte van 9 tot 10 centimeter. In de winter blijft de winterkoning in Nederland, zelfs dicht bij de plek waar ze geboren zijn. Wanneer de koud is 's-morgens, duurt het even voordat de winterkoning zijn gezang laat horen. Ze moeten eerst warm zijn om te fluiten.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Winterkoning:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 29cm

Hoogte: 21cm