Metalbird Zeearend Zeearend

Metalbird Zeearend Zeearend
€ 62,50 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Zeearend
Beschikbaarheid Levertijd 2 tot 3 werkdagen. Kortingscode - BIRD3 voor € 3,00 korting i.v.m. brievenbuspost

De zeearend is terug van weggeweest! De "vliegende deur" zoals de grootste arend van Europa wordt genoemd, heeft zich op eigen kracht weer gevestigd bij waterrijke gebieden in Nederland. Deze imposante, zeer grote roofvogel leeft o.a. van vis en watervogels. De arend lijkt log en traag, maar kunnen als ze jagen verrassend snel en wendbaar zijn. De beste plekken om zeearenden te zien zijn de Oostvaardersplassen, de Biesbosch en het Lauwersmeer.

Waar komt Metalbird vandaan?

Metalbird werd voor het eerst gesignaleerd in 2011. In een kauriboom in de buurt van Auckland, Nieuw Zeeland, zat een eigenwijze Kookaburra. Niet veel later verschenen er ook elders op North Island Metalbirds: aan houten puien van huizen, in parken, in tuinen, op telefoonpalen langs wegen. Ja, die Kiwi’s zien ze vliegen.

Versier je boom met Metalbird

Heb je een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met Metalbird.

Je vogel kan de boom in

Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Respecteer de natuur, zet Metalbird uit in je eigen tuin, een openbaar park of ander gemeenschapsgroen. Of timmer hem aan je balkon, tuinhek, schutting of schuur.

 

Productdetails Metalbird Zeearend:

Materiaal: 4mm COR-TEN-staal (weervast, roestend)

Lengte: 25cm

Hoogte: 30cm