Metalen Klimplantenrek "Barrington" BSME15

Metalen Klimplantenrek "Barrington"  BSME15
Metalen Klimplantenrek "Barrington"  BSME15 Metalen Klimplantenrek "Barrington"  BSME15 Metalen Klimplantenrek "Barrington"  BSME15 Metalen Klimplantenrek "Barrington"  BSME15
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model BSME15

Dit metalen klimplantenrek Barrington is een mooie manier om een kale tuinmuur op te fleuren en is daarnaast een stijlvolle aanvulling in elke tuin. Het muur trellis scherm is uitermate geschikt voor het geleiden van clematis en kamperfoelie en geeft deze klimplanten de juiste ondersteuning om uit te bloeien tot prachtige planten. Het klimrek zelf is ook een op zichzelf staande, opvallende tuinaccessoire die zeker gezien mag worden.

Het klimrek is gemaakt van ruw metaal en heeft twee rozetten om aan de muur te kunnen bevestigen. Het rustieke materiaal is ontworpen om te roesten zodat de plant support één zal worden met je tuin en de planten.

Barrington is een serie plantengeleiders welke ook mooi samen te combineren zijn!

 

Productdetails Metalen Klimplantenrek Barrington:

Materiaal: ruw metaal

Lengte: 60 cm

Breedte/ diepte: 12 cm

Hoogte: 165 cm

Bevestiging: exclusief bevestigingsmateriaal

Bijzonderheden: ontworpen om te roesten zodra het klimrek aan de tuinmuur bevestigd is en houd er rekening mee dat de Barrington plantgeleider al zichtbaar natuurlijk roest kunnen hebben bij aanvang.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.