Stalen Kapstok "Farringdon" HRST01 PRE-ORDER

Stalen Kapstok "Farringdon" HRST01 PRE-ORDER
Stalen Kapstok "Farringdon" HRST01 PRE-ORDER Stalen Kapstok "Farringdon" HRST01 PRE-ORDER Stalen Kapstok "Farringdon" HRST01 PRE-ORDER Stalen Kapstok "Farringdon" HRST01 PRE-ORDER
€ 49,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model HRST01 PRE-ORDER
Beschikbaarheid PRE-ORDER, leverbaar vanaf begin januari 2020

Voeg een vleugje industrieel design toe aan de hal, gang, bijkeuken of slaapkamer met deze stalen kapstok Farringdon. De jassenrek industrieel is vervaardigd in staal en met de hand gelast. De eenvoudige, stevige structuur van de kapstok staal biedt voldoende plaats voor jassen, mantels, sjaals en dergelijke en tegelijk maakt het je hal of gang ook niet te vol. Het ontwerp van de kapstok 5 haken is zo gemaakt dat je ook het bovenste gedeelte kan gebruiken om iets aan op te hangen, bijvoorbeeld een sjaal, tas, etc.

Aan te raden is om alleen massieve muren te gebruiken om de kapstok wand aan te monteren en uiteraard de daarbij geschikte schroeven te gebruiken.

Uit dezelfde serie Farringdon komen ook de metalen laarzenrekken en de paraplubak staal. Zo kan je een hele leuke, op elkaar afgestemde, combinatie maken in je hal, gang of bijkeuken!

 

Productdetails Stalen Kapstok Farringdon:

Materiaal: staal en afgewerkt in een matte lak

Aantal haken: 5 stuks

Maximaal gewicht: 2 kg per haak 

Lengte: 55 cm

Diepte: 15 cm

Hoogte: 22 cm

Bijzonderheden: alleen voor gebruik binnenshuis. De wandbevestiging wordt niet meegeleverd.