Zitzak Kind B-Bag Mini-B No Fade Outdoor Fabric BMIN

 Zitzak Kind B-Bag Mini-B No Fade Outdoor Fabric BMIN
€ 99,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model BMIN
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

De gloednieuwe stof "No Fade" (outdoor) fabric, is speciaal voor buitengebruik ontwikkeld. De stof is geclassificeerd met de hoogste rating qua zonbestendigheid, wat betekent dat je de beanbag in de zomer buiten kan laten staan en de kleur niet vervaagt van de zon. De vulling is een balletjes styropor vulling op basis van olie en dit zorgt ervoor dat de vulling geen water opneemt. De zitzak droogt na een regenbui helemaal vanzelf. De basic beanbag heeft een ventilatieopening bovenin en bij de gestikte uitvoering ademt het materialen door de naden. Ook de "Quilted" uitvoering kan je probleemloos buiten zetten.

Een B-Bag Mini "Basic" van Extreme Lounging is super leuk zitkussen voor in je slaapkamer en je hebt echt een coole plek om te chillen samen met je vrienden en vriendinnen. Lekker hangen op het kussen en gezellig kletsen in je eigen kamer.

B-Bag Mini-B "basic" zitzak no fade (outdoor fabric) is verkrijgbaar in 11 kleuren: oranje, rood, roze, aqua, donkerblauw, lime, paars, bruin, zwart, wit en grijs.

 

Productdetails Extreme Lounging B-Bag Kinder Zitzak:

Materiaal: zitzak met balletjes styropor vulling op basis van olie en een no fade outdoor fabric polyester hoes.

Kleuren: 11

Lengte: 75 cm

Breedte/diepte: 75 cm

Hoogte: 70 cm