Stoelen

Van een eetkamerstoel tot een fauteuil of een draaifauteuil en van een leren vlinderstoel tot een ergonomische zitbal. In de categorie stoelen kunnen je allerlei soorten stoelen vinden. De twee belangrijkste stoelen zijn wel onze eetkamerstoelen en fauteuils. Een merk zoals Broste Copenhagen is hier prominent aanwezig. Echt Deens Design, eigentijds, stijlvol en tijdloos. En aangezien je deze meubels voor langere tijd aanschaft zijn dit toch wel 3 belangrijke kenmerken die een stoel moet hebben. Stoelen kopen doe je gewoon bij Trendyard!

Stoelen

Een stoel is een veelvoorkomend meubelstuk in huis. Er zijn stoelen voor de woonkamer, denk hierbij aan een fauteuil, relaxstoel of loungestoel. Of stoelen voor de eetkamer, zoals een eetkamerstoel of armstoel. Sommige stoelen zijn ook binnen andere ruimtes in huis neer te zetten, een bureaustoel bijvoorbeeld. Je kan hiervoor eventueel ook een zitbal gebruiken, een ergonomische bureaustoel worden ze ook wel genoemd. Wij hebben een mooie selectie stoelen gemaakt van merken zoals Broste Copenhagen, echt Deens Design, tot de VLUV zitbal, de B-Bag zitzak, een loungestoel voor binnen en niet te vergeten de leren vlinderstoel of vlinderstoel leer.

Eetkamerstoelen, stoelen eetkamer of armstoelen eetkamer is een belangrijke categorie. Want je eet pas lekker als je ook comfortabel zit, toch?! Er zijn uiteraard allerlei soorten eetkamerstoelen, denk aan een eetkamerstoel zonder armleuning of eetkamerstoel met armleuning of een eetkamerstoel met arm. Welke je ook kiest, het heeft alles te maken met hoe groot je eettafel is en welke soort stoel je eronder kwijt kan. Dan zijn er de verschillende materialen, zoals een eetkamerstoel stof of armstoel stof, een eetkamerstoel leer, eetkamerstoel hout, velvet eetkamerstoel met armleuning, etc. En dan de verschillende stijlen en kleuren, denk hierbij aan een eetkamerstoel industrieel of industriële eetkamerstoel, eetkamerstoel modern, retro eetkamerstoel, eetkamerstoel zwart, eetkamerstoel groen, eetkamerstoel cognac, eetkamerstoel wit, eetkamerstoel velvet. En als laatste heeft de eetkamerstoel poten of gaat je voorkeur liever uit naar een eetkamerstoel met wieltjes. 

Een ander belangrijk meubelstuk in huis is de fauteuil, ook wel relaxstoel, relaxfauteuil of fauteuil relax. Een fauteuil is een mooie relaxstoel voor erbij, naast de bank of bankstel. Wij hebben voor onze fauteuils gekozen voor een merk als Broste Copenhagen, eigentijds, stijlvol en tijdloos. Naast gewone fauteuils zit er ook een draaifauteuil bij. De fauteuils van Broste doen een beetje vintage aan, fauteuils vintage. Het betreft hier over het algemeen fauteuils van stof ook wel velvet. Ook genoeg keuze qua kleuren; fauteuil grijs, fauteuil groen, fauteuil roze. De draaifauteuil doet een tikkeltje industrieel aan door z'n grijze look, een draaifauteuil industrieel of draaifauteuil design. De draaifauteuil betreft ook een draaifauteuil stof.

Kortom je stoelen kopen doe je bij Trendyard!