Leren Vlinderstoel

Met de Malagoon plaids, sierkussens, poefs en dekbedovertrekken breng je het vakantiegevoel in huis. Om het gevoel compleet te maken kun je uitrusten in de leren vlinderstoel.

Vlinderstoel Leer Natuurlijk Bruin

Vlinderstoel Leer Natuurlijk Bruin

150705130

€ 299,95
Vlinderstoel Leer Vintage Grijs

Vlinderstoel Leer Vintage Grijs

150705140

€ 299,95
Vlinderstoel Leer Bruin

Vlinderstoel Leer Bruin

140705110

€ 299,95

Leren Vlinderstoel

Malagoon: het ultieme vakantiegevoel in je eigen huis!

Zou het niet geweldig zijn om het vakantiegevoel het gehele jaar door vast te kunnen houden?! Malagoon heeft een prachtig assortiment aan tropische dekbedovertrekken, sierkussens, plaids, poefs die de frisse en ontspannen sfeer van vakantie uitstralen. Om het beeld compleet te maken hebben zij ook een geweldige, leren vlinderstoel, waarin je na een lange werkdag heerlijk kunt bijkomen. De butterfly chair van Malagoon is hand gemaakt en de randen zijn afgewerkt met een stoere leren veter, ieder exemplaar is uniek. De vlinderstoel heeft een metalen frame en een zitting van echt leer en is leverbaar in de kleuren: cognac, bruin, natuurlijk bruin en vintage grijs.

Alle producten zijn Nederlands Design en met de hand vervaardigd. Malagoon heeft producten in verschillende thema's: Pacific- geïnspireerd op Hawai; zon, zee en bloemen en Indigo- geïnspireerd op Afrika; droog zand, de geur van kruiden en traditionele rituelen die je geest tot rust laten komen. Unieke producten met een mooi verhaal!