Rabbit Stoel

De Rabbit Chair is gemaakt van super stevig kunststof en is van hoogwaardige kwaliteit, supersterk en erg aaibaar. It's fun! Rabbit is niet alleen functioneel als zitje, maar maakt ook een statement als deco piece.

Rabbit Stoel

Rabbit Stoel

Rabbit Chair Big

€ 179,00
Rabbit Stoel Kind

Rabbit Stoel Kind

Rabbit Chair Baby

€ 99,00

Rabbit Stoel

De "Rabbit Chair" is een unieke creatie van de designer Stefano Giovannoni. Dit konijn spreekt onze creativiteit aan en neemtje mee naar een denkbeeldige wereld, waar niets is wat het lijkt. Deze Rabbit Chair is zoveel meer dan alleen een zitmeubel; het is een echt design statement! Een eyecather voor verschillende ruimtes in huis en in de tuin. De Rabbit Chair is ongelooflijk veelzijdig, maar dan wel met een hoog aaibaarheidsfactor zoals we dat van een konijn kennen. Rabbit is daarom geschikt voor de kinderkamer, het speelhoekje in huis, maar ook als krukje in de moderne woonkamer of als zitje op het strakke groene grasveld bij de entree?

De Rabbit Chair van Qeeboo is verkrijgbaar in de kleuren: dove grey/ taupe, green/ groen, grey/ grijs, light blue/ blauw, light grey/ lichtgrijs, orange/ oranje, pink/ roze, violet/ paars en white/ wit en in twee maten Rabbit Baby & Rabbit Big.