Rotan Meubilair

Mooi, eigentijds en tijdloos zijn deze rotan en bamboe meubels of tuinmeubels, onderdeel van Broste meubels ook wel Broste Copenhagen. Deze pure materiaalsoorten vervelen nooit en komen elke keer weer als trénd terug! Vrij uniek is de rotan hangstoel of rotan schommelstoel, een mooi design object voor in huis of buiten huis. De bamboe strandstoel of strandstoel bamboe is er ook in een strandstoel tweepersoons variant en zijn geheel nieuw en zeker hip te noemen. Broste Copenhagen ademt een en al Scandinavische Lifestyle of Scandinavisch Design uit. Zij hebben gevoel voor eenvoud maar ook stijl en design en de pure manier van wonen & leven!

Broste Copenhagen Hangstoel Rotan "Lot"

Broste Copenhagen Hangstoel Rotan "Lot"

30001026 PRE-ORDER

€ 309,00
PRE-ORDER

Rotan Meubilair

Rotan en bamboe meubels komen elke keer weer terug als trénd! Dat is ook niet zo gek, want dit soort meubilair of tuinmeubilair verveelt nooit, is eigentijds en tijdloos. De meubels of tuinmeubels kan je zowel buiten als binnen neerzetten, in de zomer met mooi weer staat alles lekker buiten en zodra de herfst begint haal je de meubels weer gezellig naar binnen. Rotan en bamboe geven beiden zoveel sfeer en warmte af dat de meubels altijd een goede aanvulling zijn op je huidige interieur. 

De rotan hangstoel of rotan schommelstoel blijft uniek, gewoon een prachtig en puur meubelstuk, voor binnen en voor buiten. Maar ook de rotan stoelen, rotan tafel, rotan salontafel en rotan bank, rotan 2 zitsbank of rotan 2 persoonsbankje zijn zeer stijlvol en gemakkelijk te mixen binnen meerdere woonstijlen.

De strandstoel bamboe of bamboe strandstoel, verkrijgbaar in diverse kleuren doek als zitting en ook als strandstoel tweepersoons, zijn geheel nieuw en ook erg hip & trendy! Ook deze ligstoelen of relaxstoelen blijven tijdloos en super mooi voor in de tuin of op het terras, als terrasmeubilair, zodra het warme zonnetje weer gaat schijnen. De tuinstoelen zijn in de natte en koude periodes van het jaar gemakkelijk op te klappen en op te bergen.

Al onze rotan en bamboe meubels zijn onderdeel van Broste meubels of Broste Copenhagen meubels. Broste Copenhagen ademt een en al Scandinavische Lifestyle of Scandinavisch Design uit. De ruwe of juist warme materialen die gebruikt worden en de mooie, trendy kleuren die in elk huis prima toepasbaar zijn geven aan dat Broste overal tot in de puntjes over na heeft gedacht. Je zal zien dat als je eenmaal een ontwerp van Broste Copenhagen in huis hebt, er snel nieuwe ontwerpen bij zullen komen.