Zitbal

VLUV brengt een gezonde en stijlvolle zitbal voor in huis en/of werkruimte. Het gebruik van deze ergonomische zitbal of fitnessbal maakt ons meer bewust van onze houding en versterkt de spieren. De zitbal is goed te gebruiken in en rond het huis, je kan er zelfs een gehele fitness workout mee doen. Daarnaast is de bal ook perfect om te gebruiken op kantoor als ergonomische bureaustoel.

Zitbal Stof

Zitbal Stof

VLUV STOV

vanaf € 119,00
Zitbal Leer

Zitbal Leer

VLUV VEEL

vanaf € 209,00
Zitbal Vilt

Zitbal Vilt

VLUV VELT

vanaf € 399,00

Zitbal

VLUV is de stijlvolle zit- en fitnessbal in één. Door zijn strakke design is het een echte eye-catcher in huis. Natuurlijk kan de VLUV ook gebruikt worden voor diverse fitness oefeningen. Daarnaast word de zitbal tegenwoordig ook steeds vaker voorgesteld als alternatief voor bureau- of schoolstoel. Naast het feit dat je veel vrijer bent om te bewegen, doe je dit ook automatisch. Je bent je bewuster van je houding waardoor je spieren meer gestimuleerd worden en hierdoor sterker worden.

Genoeg redenen om een VLUV zitbal aan te schaffen, naast het ergonomische gebruik heb je ook gewoon een stijlvol en trendy object in huis. De VLUV zitballen zijn van hoge kwaliteit en leverbaar in verschillende maten en stoffen. Een ander belangrijk voordeel van de VLUV zitbal, ten op zichte van andere zitballen, is dat de hoes van de bal voorkomt dat de binnenbal teveel uitzet, hierdoor wordt het zitoppervlak versterkt en kan je dus echt goed rechtop zitten.