Moestuin & Tuinieren

Het hebben van een "eigen" moestuin is trendy en hip. Steeds meer mensen richten een deel van hun tuin, balkon of terras in voor een eigen moestuin, lekker zelfvoorzienend, back to basic!

Moestuin & Tuinieren

Als je al gek bent op tuinieren dan is de volgende stap het beginnen van een "eigen" moestuin. Lekker bezig zijn met het kweken en oogsten van je eigen groenten, fruit en kruiden. 

Je kunt al verrassend veel groenten en fruit in potten en bakken kweken. Denk bijvoorbeeld aan bladgroenten en kleinfruit maar ook bonen, erwten, uien, wortels, bieten, pompoenen, courgettes en aardappelen zijn op deze manier goed te verbouwen.

Je kunt overal aan de slag: in je vensterbank, voor je raam, op je balkon maar ook tegen schuttingen en muren of op je dak. Trendyard heeft alle benodigheden in huis, van kweektafel tot zaaibak en van houten plantenlabels tot een pootstok.

Mocht je geen "buiten" hebben, dan heeft Trendyard zelf diverse spullen om binnen te kunnen beginnen met verticaal tuinieren. Door het verticale aspect wint u niet alleen ruimte maar creeërt u ook een natuurlijke groene wand.