Broeikassen & Kweekbakken

Zelf een moestuin aanleggen is niet moeilijk en kost ook niet veel moeite. En je krijgt er zo veel voor terug! Je kunt kiezen voor een broeikas om je plantjes in te kweken, maar er zijn ook speciale kweektafels.

Broeikassen & Kweekbakken

Vroeger was het heel gewoon om een moestuintje thuis te hebben. In de tuin of gewoon op het balkon. Tegenwoordig hebben mensen steeds vaker een moestuin. Zelf groente, fruit of kruiden verbouwen is toch veel leuker!

Je ziet je plantjes groeien en weet precies wat er wel of niet overheen gespoten is. Zo kun je je eigen biologische plantjes laten groeien, zonder dat daar allerlei onnatuurlijke dingen bij gebruikt worden.

Als plantjes nog nauwelijks planten zijn, zijn ze vaak moeilijk te herkennen. Ga je een moestuin aanleggen, dan is het daarom handig om gebruik te maken van plantenlabels. Hierop kun je schrijven welk zaadje je hebt gezaaid, zodat je iedere plant ten allen tijden kunt herkennen.

Bij Trendyard kun je alles vinden voor wanneer je een moestuin aanleggen wilt: van kweektafels tot handige draadmanden voor bij het oogsten en speciale ladekasten om je groente en fruit in op te bergen.