Vuren broeikas & kweekbak

Daar sta je dan, bij je broeikas en of kweekbak, wat ga ik zaaien en planten? En als ik het dan kan oogsten, eet ik het dan op?

Houten broeikas Strawberry Queen

Houten broeikas Strawberry Queen

RW2172

€ 169,00
Houten broeikas Chili Pepper

Houten broeikas Chili Pepper

RW2277

€ 299,00

Vuren broeikas & kweekbak

Lekker, Leuk en Gezond: zelf groenten en fruit kweken is niet voor niets zo populair! Dat je dat tegenwoordig ook in een compacte tuin of zelfs op een balkon kunt doen ontdekken steeds meer mensen. Het leuke van zelf groenten en fruit kweken is dat iedereen het kan. Met een half uurtje per week ben je klaar. Het hele jaar door genieten van zelf gekweekte groente, fruit en kruiden, wie wil dat niet? 

Voor kwekers die graag vroeg in het voorjaar van start gaan met kweken, is een broeikas de perfecte keuze. Met een broeikas kan je namelijk kweken in de volle grond, doordat de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte. Daarnaast wordt iedere zonnestraal door de broeikast opgevangen, zodat er een uitstekend klimaat heerst voor de jonge gewassen. Het is belangrijk om de gewassen goed te beluchten. Daarom zijn broeikassen uitgerust met een opklapbaar deksel, dat meestal op verschillende standen geopend kan worden.