Houten Opbergkist "Moreton" Groot SBWO05

Houten Opbergkist "Moreton" Groot SBWO05
Houten Opbergkist "Moreton" Groot SBWO05 Houten Opbergkist "Moreton" Groot SBWO05 Houten Opbergkist "Moreton" Groot SBWO05
€ 349,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model SBWO05
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

Deze robuuste, houten opbergkist "Moreton" is een gekleurde versie van de houten opbergkist "Aldsworth". De opbergkist heeft een mooie, diepzwarte afwerking met een Scandinavische uitstraling. De zinken deksel is aflopend en maakt een mooi contrast met het diepe zwart van het hout. Hierdoor oogt de opbergbox een tikkeltje stoer. 

De opbergkist is weerbestendig en duurzaam en is ideaal te gebruiken voor het opbergen van je tuingereedschap, speelgoed en ook laarzen en schoenen, die buiten moeten blijven, passen er gemakkelijk in. De opbergbox is ook als kussenkist te gebruiken voor het opbergen van je tuinkussens. Naast het gebruik buiten is de opbergkist ook een perfecte aanvulling als extra opbergruimte in je tuinhuis of blokhut.

Er worden zwarte doppen meegeleverd welke onderaan de poten bevestigd kunnen worden zodat de houten kist van de natte ondergrond gehouden kan worden.

De grote, houten opbergkist "Moreton" is ook leuk te combineren met de kleine, houten opbergkist "Moreton".

 

Productdetails Houten Opbergkist Moreton Groot:

Materiaal: Sparrenhout en zinken deksel

Kleur: zwart

Hoogte: 65 cm

Lengte: 104 cm

Breedte/diepte: 60 cm

Binnenmaat: H 43,5 x L90 x D46

Bijzonderheden: Wij raden aan om tuinkussens in de winter binnen op te bergen. Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Wat de levensduur ook zal verlengen is door de opbergkist op een beschutte plek buiten neer te zetten. 

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.