Houten Opbergkist "Moreton" Klein SBWO04

Houten Opbergkist "Moreton" Klein SBWO04
Houten Opbergkist "Moreton" Klein SBWO04 Houten Opbergkist "Moreton" Klein SBWO04 Houten Opbergkist "Moreton" Klein SBWO04
€ 249,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model SBWO04
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Ook beschikbaar in

Deze robuuste, houten opbergkist "Moreton" is een gekleurde versie van de houten opbergkist "Aldsworth". De opbergkist heeft een mooie, diepzwarte afwerking met een Scandinavische uitstraling. De zinken deksel is aflopend en maakt een mooi contrast met het diepe zwart van het hout. Hierdoor oogt de opbergbox een tikkeltje stoer. 

De opbergkist is weerbestendig en duurzaam en is ideaal te gebruiken voor het opbergen van je tuingereedschap, tuinaccessoires en speelgoed. De opbergbox is ook als kussenkist te gebruiken voor het opbergen van kleinere kussens zoals bistrokussens en sierkussens welke zomers gebruikt worden op je bistoset en/of tuinset. Naast het gebruik buiten is de opbergkist ook een perfecte aanvulling als extra opbergruimte in je tuinhuis of blokhut.

Er worden zwarte doppen meegeleverd welke onderaan de poten bevestigd kunnen worden zodat de houten kist van de natte ondergrond gehouden kan worden.

De kleine, houten opbergkist "Moreton" is ook leuk te combineren met de grote, houten opbergkist "Moreton".

 

Productdetails Houten Opbergkist Moreton Klein:

Materiaal: sparrenhout met zinken deksel

Kleur: zwart

Hoogte: 50 cm

Lengte: 80 cm

Breedte/diepte: 45 cm

Binnenmaat: H 32 cm x L 67 cm x D 27 cm

Bijzonderheden: Wij raden aan om tuinkussens in de winter binnen op te bergen. Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Wat de levensduur ook zal verlengen is door de opbergkist op een beschutte plek buiten neer te zetten. 

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.