Tijdelijk uitverkocht
Houten Plantenrek Voor Buiten Latchmere Grijs PSPI01
Houten Plantenrek Voor Buiten Latchmere Grijs PSPI01 Houten Plantenrek Voor Buiten Latchmere Grijs PSPI01 Houten Plantenrek Voor Buiten Latchmere Grijs PSPI01

Houten Plantenrek Voor Buiten Latchmere Grijs PSPI01

€ 159,00 Inclusief 21% BTW
TIJDELIJK UITVERKOCHT - LEVERTIJD
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl

Omschrijving

Maak een vrolijke en opvallende wand in je tuin, op je terras of balkon met dit houten plantenrek of plantenstandaard Latchmere. Door het combineren van verschillende bloem- en plantenpotten, kruiden en ook wat leuke tuinaccessoires creëer je al snel een vrolijk, levendig schilderij in een groene oase. Het plantenrekvoor tegen de wand is vervaardigd uit behandeld en gekleurd sparrenhout en de antraciet grijze look geeft een mooi contrast af tegen al dat verse groen, de felle bloemen en bijvoorbeeld een leuke, gekleurde gieter.

Het plantenrek met 3 verdiepingen heeft verschillende dieptes. Hierdoor kan je de grotere plantenbakken makkelijk op de onderste plank kwijt. De overige 2 verdiepingen kan je ook leuk aanvullen met bijvoorbeeld wat (zaai)gereedschap, de kleinere bloempotten en wat leuke kruidenpotten.

Het plantenrek voor tegen de muur wordt als bouwpakket geleverd. Daarnaast raden wij aan het plantenrek onder een afdak te plaatsen om zo de levensduur te verlengen.

Productdetails: Houten Plantenrek Voor Buiten Latchmere:

  • Materiaal: FSC sparrenhout
  • Kleur: antraciet grijs
  • Diepte plank: onder 45 cm x middel 28 cm x boven 15 cm
  • Hoogte: 95 cm
  • Lengte: 80 cm
  • Breedte/diepte: 45 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: De plantenstandaard wordt als bouwpakket aangeleverd (montage instructies zijn inbegrepen). Aan te raden is om het plantenrek onder een afdak te plaatsen om zo de levensduur te verlengen.