-29%
Oppottafel Met Zinken Blad Zwart TYPB01
Oppottafel Met Zinken Blad Zwart TYPB01 Oppottafel Met Zinken Blad Zwart TYPB01 Oppottafel Met Zinken Blad Zwart TYPB01 Oppottafel Met Zinken Blad Zwart TYPB01 Oppottafel Met Zinken Blad Zwart TYPB01 Oppottafel Met Zinken Blad Zwart TYPB01

Oppottafel Met Zinken Blad Zwart TYPB01

€ 349,00 € 249,00
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levering via bezorgkalender

Omschrijving

Ben je een professional of een beginneling? Het maakt ook niet uit want deze oppottafel met zinken blad in zwart beschikt over werkelijk alles! De oppottafel buiten of oppottafel zwart heeft twee lades welke ontworpen zijn om losse potgrond in te bewaren. Het verzinkte plaatstalen blad kan je onder andere gebruiken voor het oppotten van planten. De haken aan beiden kanten van de tuinwerktafel zijn voor het ophangen van tuingereedschap en accessoires. Aan de linkerkant van de oppottafel met zinken werkblad vind je vier losse S-haken, de rechterkant heeft twee vaste haken.

De onderste plank is ideaal voor het opbergen en bewaren van grotere items zoals gieters, bloembakken of schalen. Je kan de oppottafel hout zowel buiten als binnen gebruiken. Kortom deze oppottafel met lades is ideaal voor zowel professionals als beginnende tuinierders!

De houten tuin oppottafel maakt deel uit van een serie. Bekijk dus ook zeker eens het haardhout rek buiten Cross zwart.

Productdetails Oppottafel Met Zinken Blad Zwart:

  • Materiaal: FSC sparrenhout en gegalvaniseerd stalen werkblad
  • Kleur: antraciet grijs / zwart gebeitst
  • Hoogte: 91 cm
  • Lengte: 89 cm
  • Breedte/diepte: 40 cm
  • Inclusief: 2 houten lades, 6 haken (4 verplaatsbaar, 2 beveiligd) en een onderste plank.
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: De oppottafel wordt gemonteerd aangeleverd. Wij raden aan het hout elk jaar opnieuw te behandelen met een beits om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het aan te raden de oppottafel buiten op een beschutte plek neer te zetten. De oppottafel kan zowel buiten als binnen gebruikt worden.