Paper Bag Candle 7 Stuks Paper Bag Candle - 7 Stuks

Paper Bag Candle 7 Stuks Paper Bag Candle - 7 Stuks
Paper Bag Candle 7 Stuks Paper Bag Candle - 7 Stuks
€ 95,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Paper Bag Candle - 7 Stuks
Beschikbaarheid Op voorraad, 2-3 werkdagen

Met deze paper bag candle creëer je een feestelijke en gezellige sfeer tijdens je tuinfeest of barbecue! De kaars voor buiten is vrij nieuw en uniek in zijn soort. De mooie natuurlijke vorm van de kaars wordt gevormd doordat de kaars met de hand gemaakt oftewel gegoten wordt. Het craft papieren zakje waar de kaars in zit, bevat een klein laagje zand onderin en heeft een speciale coating ondergaan waardoor deze brandvrij is en niet meer brandgevaarlijk.

Deze kaars in zak is super functioneel want is ook binnen neer te zetten en te gebruiken. Kortom een kleine sfeermaker die te gebruiken is als feestverlichting of partyverlichting buiten en dus ook binnen. En daarnaast is het gewoon een hele mooie kaars om standaard in huis te hebben. De kaars komt ook goed van pas bij een warme zomeravond of bij onverwacht bezoek!

 

Productdetails Paper Bag Candle - 7 Stuks:

Materiaal: paraffine en craft papier

Kleur: wit/ zand

Hoogte: 11,5cm

Doorsnee: Ø 12cm

Branduren: 50 -70 uur

Gebruik: buiten en binnen

Bijzonderheden: de paper bag candle wordt als set van 7 stuks geleverd. Het papieren zakje kan aan de onderkant een klein beetje vettig worden tijdens het branden. Wij raden aan om een schoteltje of bordje onder het zakje te plaatsen, ter bescherming van je tafel.