Metalen Obelisk "Barrington" Set Van 2 Stuks BSME12

Metalen Obelisk "Barrington" Set Van 2 Stuks BSME12
Metalen Obelisk "Barrington" Set Van 2 Stuks BSME12 Metalen Obelisk "Barrington" Set Van 2 Stuks BSME12 Metalen Obelisk "Barrington" Set Van 2 Stuks BSME12 Metalen Obelisk "Barrington" Set Van 2 Stuks BSME12
€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model BSME12
Beschikbaarheid Op voorraad, direct beschikbaar

Deze metalen obelisk Barrington, set van 2 stuks, zijn een onmisbare ondersteuning voor de planten en ook eventueel de groenten in je tuin. De set bestaat uit twee verschillende maten; 180 en 200 cm hoog. Hierdoor is de obelisk uitermate geschikt voor de wat hogere klimplanten. De obelisk heeft door zijn vorm genoeg stabiliteit om het gewicht van deze hoge klimmers te dragen. Deze plantgeleiders zijn perfect geschikt voor; klimrozen, clematis, jasmijn en passiebloem. Daarnaast heb je ook direct een mooie, stijlvolle eyecatcher in je tuinborder of tuinperk!

De plantenrekken zijn gemaakt van ruw metaal en zijn ontworpen om te roesten. Hierdoor worden de plantgeleiders één met de tuin en de klimplanten. 

Barrington is een serie plantengeleiders welke ook mooi samen te combineren zijn!

 

Productdetails Metalen Obelisk Barrington Set Van 2 Stuks:

Materiaal: ruw metaal

Large: hoogte 180 cm x doorsnee 33 cm

Extra Large: hoogte 200 cm x doorsnee 40 cm

Bijzonderheden: ontworpen om te roesten zodra de obelisk in de tuin is geplaatst en houd er rekening mee dat de Barrington plantgeleiders al zichtbaar natuurlijk roest kunnen hebben bij aanvang.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.