Metalen Trellis "Barrington" BSME14

Metalen Trellis "Barrington"  BSME14
Metalen Trellis "Barrington"  BSME14 Metalen Trellis "Barrington"  BSME14 Metalen Trellis "Barrington"  BSME14
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model BSME14

Het gekruiste ontwerp van deze metalen trellis Barrington geeft veel houvast, waardoor het een ideale ondersteuning is voor klimplanten maar ook voor druivenplanten bijvoorbeeld. De muur trellis is perfect voor het creëren van een natuurlijk scherm of het opvolijken van een lege muur in de tuin. De metalen trellis met z'n gotische stijl zorgt ervoor dat het een tijdloze toevoeging is aan elke tuin.

Het plantenrek muur voor buiten is gemaakt van ruw metaal, een robuust en sterk materiaal dat perfect is voor gebruik in de tuin. Het rustieke materiaal is ontworpen om te roesten zodat de plant support één zal worden met je tuin en de planten.

Barrington is een serie plantengeleiders welke ook mooi samen te combineren zijn!

 

Productdetails Metalen Trellis Barrington:

Materiaal: ruw metaal

Lengte: 78 cm

Breedte/ diepte: 2 cm

Hoogte: 191 cm

Bevestiging: wordt geleverd met spikes voor in de grond, maar exclusief de muurbevestiging.

Bijzonderheden: ontworpen om te roesten zodra de metalen trellis in de tuin is geplaatst en houd er rekening mee dat de Barrington plantgeleiders al zichtbaar natuurlijk roest kunnen hebben bij aanvang.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.