Plantui 3 "Smart Garden" Wit SG3-W

Plantui 3 "Smart Garden" Wit SG3-W
Plantui 3 "Smart Garden" Wit SG3-W Plantui 3 "Smart Garden" Wit SG3-W Plantui 3 "Smart Garden" Wit SG3-W
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model SG3-W

Plantui 3 "Smart Garden" wit is een groene beleving van je eigen kruidentuin in huis, boeiend om naar te kijken en lekker om van te eten. Met deze Smart Garden kan je het hele jaar door de fijnste kruiden, salades en eetbare viooltjes kweken. Kortom de Plantui Smart Garden is een echte "musthave" voor de kookliefhebber met een passie voor puur en smaakvol eten.

Het apparaat pompt heel zacht 1-8 keer per dag water naar de wortels, afhankelijk van de groeifase. De rest van de tijd is hij muisstil. De Smart Garden heeft een aangenaam licht en een instelbaar dagritme, met een slaapmodus van 8 uur waarmee de lampen en pompen worden uitgeschakeld. De led-lampjes zorgen ervoor dat de plantjes onder de beste omstandigheden kunnen groeien.

Het licht van de Smart Garden is vergelijkbaar met het zonlicht in de zomer, hierdoor krijgen de planten een intense en volle smaak. Het zeer lage stroomverbruik en de pure voedingsstoffen zorgen ervoor dat de planten het hele jaar groeien op een 100% biologische en duurzame manier.

Plantui 3 Smart Garden heeft ruimte voor 3 capsules waarin je de plantjes kunt laten groeien. De bovenste module van de Plantui 3 is gemakkelijk op te hangen en in hoogte te verstellen door middel van het stroomsnoer en de plafondhaak welke worden meegeleverd. Plantui zorgt voor een nieuwe manier van tuinieren in je huis! Biologisch, geen aarde, geen insecten, geen bacteriën, schoon groeiproces en een zuivere voeding.

Productdetails: 

Smart Light Unit: (bovenste module)

Materiaal: kunststof 

Kleur: wit

Diameter: Ø 19cm

Verlichting: 9 high-end led-lampjes geoptimalseerd voor fotosynthese

Stroomvoorziening: 12 volt

Verbruik: 0,05 kWh per dag

Plafondhaak: ja

Slaapstand: 8 uur

Smart Bowl Unit (onderste module)

Materiaal: kunststof

Kleur: wit

Diameter: Ø 18cm

Stroomvoorziening: batterijen

Waterpomp: ja