Poefen en Krukjes

Een krukje of kruk kan je als extra zitplek gebruiken zoals een barkruk of barstoel bijvoorbeeld, maar ook als bijzettafel. Of wat dacht je van een krukje als nachtkastje?! Een poef is niet alleen een hip meubelstuk voor erbij. Deze hocker of voetenbank komt ook goed tot z'n recht als extra zitplek en met een dienblad erop, een hocker dienblad, kan je 'm zelfs gebruiken als salontafel of bijzettafel. Kortom je kan er niet genoeg aanschaffen voor in huis, deze poefjes en krukjes! En er valt genoeg te mixen en te matchen. Kruk kopen? Doe je bij Trendyard.

Messing Kruk "Nola" Oud Roze

Messing Kruk "Nola" Oud Roze

71123158

€ 79,00
Kruk "Nola" Donkergrijs

Kruk "Nola" Donkergrijs

71123157

€ 79,00
Zwarte Kruk "Nola" Leer

Zwarte Kruk "Nola" Leer

71177263

€ 119,00
Kruk "Nola" Leer

Kruk "Nola" Leer

71111654

€ 119,00
Krukje "Daryll" Donkergrijs

Krukje "Daryll" Donkergrijs

14910030

€ 69,00
Hoge Kruk Metaal "Daryll" Donkergrijs

Hoge Kruk Metaal "Daryll" Donkergrijs

14910042

€ 79,00
Draaikruk Industrieel "Sire"

Draaikruk Industrieel "Sire"

70010100

€ 149,00
Draaikruk Industrieel "Sire" Groot

Draaikruk Industrieel "Sire" Groot

70010111

€ 179,00

Poefen en Krukjes

Een poef en/of een krukje, ze zijn niet meer weg te denken in huis. Een mooi, hip meubelstuk en tegelijk een extra zitplek, te gebruiken als bijzettafel, als nachtkastje, als voetenbank of ook wel hocker. Kortom poefjes en krukjes zijn overal in huis in te zetten en te gebruiken, je kan er eigenlijk niet genoeg van hebben.

Denk aan ruimtes zoals de woonkamer, waar je een krukje als extra zitplek erbij kan zetten of je kan de kruk als bijzettafel kan gebruiken. Een draaikruk, industriële draaikruk, draaikruk hout of een metalen draaikruk, is weer super handig als extra hulp in de keuken bijvoorbeeld. Maar ook achter een bureau komt de draaikruk goed tot z'n recht. Een krukje in de slaapkamer bijvoorbeeld gebruiken als nachtkastje is ook helemaal van nu! Denk aan een krukje hout, krukje op wielen, krukje zwart, krukje metaal, krukje rond, krukje inklapbaar, krukje leer of een krukje messing. Je hebt keuze zat om een kruk te kiezen die bij jouw interieur en de verschillende ruimtes in huis past. Een krukje op de kinderkamer is altijd super functioneel en staat ook gewoon leuk. En wat dacht je van de badkamer, een klein houten krukje in deze ruimte is ook altijd handig om erbij te hebben! Dan heb je ook nog de échte zitkrukken, zoals de barkruk, barstoel of hoge kruk. Hierin heb je ook weer allerlei stijlen, materiaalsoorten en kleuren. Zoals een industriële barkruk, barkruk vintage, barkruk zwart, barkruk wit, barkruk grijs, barkruk cognac, barkruk leer, barkruk hout. Kortom barkrukken online vind je ook hier!

De poef, voetenbank, voetenbankje of hocker, hocker poef of hocker bank, is eigenlijk een luxe meubel, want in eerste instantie gaat het om een stukje comfort. Vergeet niet dat de poef of poefje ook weer super functioneel is en overal in huis te gebruiken is. Denk bijvoorbeeld aan een poef met opbergruimte, extra ruimte om spullen in op te bergen is altijd goed om te hebben. Of gebruik de poef of hocker als salontafel of bijzettafel, door een dienblad erop te zetten oftewel een hocker dienblad. Ook een poef, poefje of hocker is er verschillende stijlen, kleuren en materiaalsoorten. Denk aan een poef fluweel, gebreide poef, voetenbank stof, poef roze, poef groen, poef blauw, poef velvet, hocker grijs, hocker zwart, hocker groen, hocker cognac, hocker rond. Een hocker bankje is ook een optie, extra zitplaatsen zijn altijd welkom.