Purple Frog Schommel Grijs 497114

Purple Frog Schommel Grijs  497114
Purple Frog Schommel Grijs  497114
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model 497114

Ook beschikbaar in

Kan de marshmallow swing buiten hangen?

Ja, de schommel "Marshmallow Swing Big Dolphin Grey" is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schommel kan tegen een beetje regen, door de waterafstotende stof. Met zware buien en in de winter raden we aan om de schommel binnen te hangen. Is de schommel binnenin nat geworden, haal de vulling er dan uit om te drogen. De hoes kan in de handwas gewassen worden. Bij het opbergen is het belangrijk dat alles goed droog is.

Is de schommel inclusief touwen en ringen?

Ja, deze grijze schommel is inclusief zwarte 2,3mtr lange, verstelbare touwen. Aan het uiteinde van de touw is een RVS ophangring bevestigd. Hang de schommel niet aan het touw op, om vroegtijdige slijtage door wrijving van het touw te voorkomen.

Hoe kan ik de producten het beste schoonmaken?

De producten zijn gemakkelijk te reinigenmet lauw water en zachte zeep. Is het product erg vies, dan kan een speciaal reinigingsmiddel voor tuinmeubelen gebruikt worden. De vulling van de Marshmallow Swing kan eruit gehaald worden, zodat het hoesje ook in de handwas kan.

Wat is het maximale gewicht voor de schommels?

Voor de Marshmallow Swing Big 120 Kg

De Marshmallow Swing Big is verkrijgbaar in de kleuren: Summer Lime/ lime groen, Curacao Aqau/ aqua blauw, Honeysuckle Pink/ roze, Dolphin Grey/ grijs en Moonless Night Black/ zwart.

 

Productdetails Purple Frog Schommel Grijs:

Materiaal: 100% Polyester

Vulling: polyeter schuim

Afmeting zitje: Breedte: 55cm x Diepte: 35cm x Hoogte: 10cm

Bijzonderheden: soft pillow, flexibele seat, strong & safe, exclusief schommelhaak