Schommel Aqua Blauw Outdoor Stof 497105

P

€ 119,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 2 tot 5 werkdagen

Omschrijving

Kan de marshmallow swing buiten hangen?

Ja, de "Marshmallow Swing Big Curacao Aqua" schommel is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De schommel kan tegen een beetje regen, door de waterafstotende stof. Met zware buien en in de winter raden we aan om de schommel binnen te hangen. Is de schommel binnenin nat geworden, haal de vulling er dan uit om te drogen. De hoes kan in de handwas gewassen worden. Bij het opbergen is het belangrijk dat alles goed droog is.

Is de schommel inclusief touwen en ringen?

Ja, deze blauwe schommel is inclusief zwarte 2,3mtr lange, verstelbare touwen. Aan het uiteinde van de touw is een RVS ophangring bevestigd. Hang de schommel niet aan het touw op, om vroegtijdige slijtage door wrijving van het touw te voorkomen.

Hoe kan ik de producten het beste schoonmaken?

De producten zijn gemakkelijk te reinigenmet lauw water en zachte zeep. Is het product erg vies, dan kan een speciaal reinigingsmiddel voor tuinmeubelen gebruikt worden. De vulling van de Marshmallow Swing kan eruit gehaald worden, zodat het hoesje ook in de handwas kan.

Wat is het maximale gewicht voor de schommels?

Voor de Marshmallow Swing Big 120 Kg

De Marshmallow Swing Big is verkrijgbaar in de kleuren: Summer Lime/ lime groen, Curacao Aqua/ aqua blauw, Honeysuckle Pink/ roze, Outerspace Grey/ grijs en Raven Black/ zwart. De schommels zijn van een hoogwaardige outdoor+ stof.

Productdetails Schommel Aqua Blauw Outdoor Stof:

  • Materiaal: waterdicht polyester met een waterafstotende finishing.
  • Geschikt voor: binnen en buiten
  • Vulling: polyeter schuim
  • Afmeting zitje: Breedte: 55cm x Diepte: 35cm x Hoogte: 10cm

Bijzonderheden: soft pillow, flexibele seat, strong & safe, exclusief schommelhaak