Ramshorn Leren Schort "Casual Cross" Elegant Donkerbruin RA590073

Ramshorn Leren Schort "Casual Cross" Elegant Donkerbruin RA590073
Ramshorn Leren Schort "Casual Cross" Elegant Donkerbruin RA590073 Ramshorn Leren Schort "Casual Cross" Elegant Donkerbruin RA590073 Ramshorn Leren Schort "Casual Cross" Elegant Donkerbruin RA590073
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model RA590073

Ook beschikbaar in

Stoere leren schort van Ramshorn met kruisband. De kruisbanden zorgen voor extra draagcomfort en geven een nóg stoerdere uitstraling aan je schort. De schort is tevens voorzien van handige theedoeklus. Ideaal tijdens het koken in de keuken of achter de barbecue. Voor stoere mannen en vrouwen die er ook tijdens het koken goed uit willen zien!

De schort is verkrijgbaar in de kleuren; neutraal beige, vintage lichtbruin, elegant donkerbruin, textuur grijs en natuurlijk zwart.

 

Productdetails Leren Schort Casual Cross:

Materiaal: runderleer

Kleur: elegant donkerbruin

Maat: one size fits all (breedte 61 cm, lengte 85,5 cm zonder riemen)

Bijzonderheden: wil je jouw leren schort afnemen? Doe dit dan met een lichtvochtige doek. Verder onderhoud is niet nodig!

Ramshorn staat voor eenvoud, vakmanschap en kwalitiet. Ieder product is met de hand vervaardigd door lokale ambachtslieden. Iedere stap van het productieproces wordt met liefde en precisie uitgevoerd met de mooiste materialen en met oog voor detail. De vrouw achter Ramshorn, Marjolein, heeft als sterrenbeeld "Ram". De naam Ramshorn verwijst naar haar sterrenbeeld en naar het stoere en natuurlijke karakter van de collectie. Allemaal Handcrafted Longstreet Originals; producten die gemaakt worden in De Langstraat in Waalwijk door een gepassioneerd team met vakmensen, een collectie die er mag zijn, echt Dutch Design.