Ramshorn Leren Schort "Casual Cross Met Zak" Elegant Donkerbruin RA590127

Ramshorn Leren Schort "Casual Cross Met Zak" Elegant Donkerbruin RA590127
Ramshorn Leren Schort "Casual Cross Met Zak" Elegant Donkerbruin RA590127 Ramshorn Leren Schort "Casual Cross Met Zak" Elegant Donkerbruin RA590127 Ramshorn Leren Schort "Casual Cross Met Zak" Elegant Donkerbruin RA590127
€ 189,95 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model RA590127
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar in

Stoere leren schort van Ramshorn met kruisband en zak aan de voorzijde. De kruisbanden zorgen voor extra draagcomfort en geven een nóg stoerdere uitstraling aan je kookschort. De schort is tevens voorzien van handige theedoeklus. Overal is aandacht voor als je in de keuken staat of achter de barbecue. Voor stoere mannen en vrouwen die van koken houden!

De schort is verkrijgbaar in de kleuren: neutraal beige, vintage lichtbruin, elegant donkerbruin, textuur grijs en natuurlijk zwart.

 

Productdetails Leren Schort Casual Cross met Zak:

Materiaal: runderleer

Kleur: donkerbruin

Maat: one size fits all (breedte 61 cm, lengte 85,5 cm zonder riemen)

Bijzonderheden: wil je jouw leren schort afnemen? Doe dit dan met een lichtvochtige doek. Verder onderhoud is niet nodig!

Ramshorn staat voor eenvoud, vakmanschap en kwalitiet. Ieder product is met de hand vervaardigd door lokale ambachtslieden. Iedere stap van het productieproces wordt met liefde en precisie uitgevoerd met de mooiste materialen en met oog voor detail. De vrouw achter Ramshorn, Marjolein, heeft als sterrenbeeld "Ram". De naam Ramshorn verwijst naar haar sterrenbeeld en naar het stoere en natuurlijke karakter van de collectie. Allemaal Handcrafted Longstreet Originals; producten die gemaakt worden in De Langstraat in Waalwijk door een gepassioneerd team met vakmensen, een collectie die er mag zijn, echt Dutch Design.