Ramshorn Leren Schort "Casual" Natuurlijk Zwart RA590042

Ramshorn Leren Schort "Casual" Natuurlijk Zwart RA590042
Ramshorn Leren Schort "Casual" Natuurlijk Zwart RA590042 Ramshorn Leren Schort "Casual" Natuurlijk Zwart RA590042 Ramshorn Leren Schort "Casual" Natuurlijk Zwart RA590042
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model RA590042

Dit stoere leren schort van Ramshorn heeft een verstelbare nek- en tailleriem en een extra nekbandje voor optimaal draagcomfort. De schort is tevens voorzien van handige theedoeklus. Ideaal voor in de keuken en achter de barbecue, ook aan te schaffen als hippe bedrijfskleding. Voer stoere mannen en vrouwen die van koken houden!

De schort is verkrijgbaar in de kleuren: neutraal beige, vintage lichtbruin, elegant donkerbruin, textuur grijs en natuurlijk zwart.

 

Productdetails Leren Schort Casual:

Materiaal: runderleer

Kleur: natuurlijk zwart

Maat: one size fits all (breedte 61 cm, lengte 85,5 cm zonder riemen)

Bijzonderheden: wil je jouw leren schort afnemen? Doe dit dan met een lichtvochtige doek. Verder onderhoud is niet nodig!

Ramshorn staat voor eenvoud, vakmanschap en kwalitiet. Ieder product is met de hand vervaardigd door lokale ambachtslieden. Iedere stap van het productieproces wordt met liefde en precisie uitgevoerd met de mooiste materialen en met oog voor detail. De vrouw achter Ramshorn, Marjolein, heeft als sterrenbeeld "Ram". De naam Ramshorn verwijst naar haar sterrenbeeld en naar het stoere en natuurlijke karakter van de collectie. Allemaal Handcrafted Longstreet Originals; producten die gemaakt worden in De Langstraat in Waalwijk door een gepassioneerd team met vakmensen, een collectie die er mag zijn, echt Dutch Design.