Rieten Hanglamp "Kalahari" Kalahari H1

Rieten Hanglamp "Kalahari" Kalahari H1
Rieten Hanglamp "Kalahari" Kalahari H1 Rieten Hanglamp "Kalahari" Kalahari H1 Rieten Hanglamp "Kalahari" Kalahari H1 Rieten Hanglamp "Kalahari" Kalahari H1 Rieten Hanglamp "Kalahari" Kalahari H1 Rieten Hanglamp "Kalahari" Kalahari H1
€ 205,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Kalahari H1
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 werkdagen

Het verhaal achter deze Good&Mojo hanglamp van riet Kalahari is werkelijk prachtig! De rieten hanglamp is vernoemd naar de semi-woestijn in Zuid-Afrika waar het gouden zonlicht door de vlaktes van droog, geelkleurig gras schijnt. Kortom met deze rotan hanglamp haal je een stukje Zuid-Afrika in huis!

Met z'n eigentijdse ontwerp heb je een waar kunstwerk boven je eettafel, salontafel, in de hal of op je slaapkamer. De hanglamp rotan is verkrijgbaar in twee maten; Small en Large. Het zijn beide mooie hanglampen en ze zijn, op de ronde vormgeving na, toch ook heel verschillend. De kleine hanglamp zie ik toch wel snel in tweevoud boven de eettafel of als enkel exemplaar boven de salontafel. De grote hanglamp kan ook als enkele hanglamp boven de eettafel worden gehangen en kan bijvoorbeeld ook erg mooi zijn in een hal waar veel ruimte is voor opvulling. 

Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de hanglampen extra mooi en bijzonder!

Kalahari is een serie rotan lampen en bestaat ook nog uit een dubbele rieten hanglamp Kalahari, voor als je op zoek bent en plek hebt voor twee identieke rieten hanglampen.

 

Productdetails Rieten Hanglamp Kalahari:

Materiaal: rotan/ ijzer

Kleur: naturel 

Fitting & Wattage: E27 60W

Lengte aansluitsnoer: 200 cm plastic/ transparant en Rozet Ø11 cm x h5 cm

Afmeting Kalahari small: doorsnee 45 cm

Afmeting Kalahari large: doorsnee 70 cm

Bijzonderheden: de bamboe hanglamp wordt geleverd exclusief lichtbron

De lampen van Good&Mojo zijn volledig gemaakt van duurzame materialen en zijn daarbij ook een verantwoorde manier geproduceerd. Good&Mojo is een prachtig nieuw label binnen de collectie van It's about RoMi. 

De lampen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zoals houtsnipper, bamboe, kurk, linnen en kraftpapier. Het heeft een stoere en veelzijdige collectie lampen opgeleverd die je met een gerust hart kunt aanschaffen. Want Good&Mojo doneert van elke gekochte lamp, een bedrag aan de stichting Wakawaka ook wel Wakawaka foundation. Deze stichting werft fondsen om zonneproducten te leveren aan gezinnen in humanitaire crises en helpt de toegang tot veilige en duurzame zonne-energie in plattelandsgemeenschappen te verbeteren. Dit maakt de lampen van Good&Mojo extra mooi en bijzonder. Dus "Buy light, Give light' met Good&Mojo!