Houten broeikas Chili Pepper RW2277

Houten broeikas Chili Pepper RW2277
Houten broeikas Chili Pepper RW2277 Houten broeikas Chili Pepper RW2277 Houten broeikas Chili Pepper RW2277 Houten broeikas Chili Pepper RW2277
€ 299,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model RW2277
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

Ook beschikbaar in

Kweken onder een lage broeikas biedt vele mogelijkheden en zeker in deze ruime Chili Pepper met z’n dubbele ramen en handige houten en stalen uitzetters.Deze kas is uitermate geschikt voor het vroeg en laat kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft twee uitzetbare ramen met houten omlijsting.  Het vurenhout heeft een dikte van 18 mm en is op ecologische wijze verduurzaamd met lijnzaadolie. Voor jarenlang plezier van uw broeikas wordt geadviseerd jaarlijks onderhoud toe te passen. Bij voorkeur door de Chili Pepper te behandelen met gekookte lijnzaadolie. Op die manier is het geschikt om jarenlang mee te gaan.

De ruiten in deze broeikas zijn van 3 mm dik veiligheidsglas. De Chili Pepper wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de uitzetbare ramen al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus.

Voor een goede beluchting kunnen beide ramen in twee standen worden geopend met houten uitzetters. De ramen kunnen ook volledig worden geopend dankzij het ijzeren scharnierarm, zodat de planten in de broeikas goed verzorgd kunnen worden.

Specificaties:

Lengte: 138cm

Breedte / Diepte: 120cm

Hoogte: 40cm

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.