Houten broeikas Strawberry Queen RW2172

Houten broeikas Strawberry Queen RW2172
Houten broeikas Strawberry Queen RW2172 Houten broeikas Strawberry Queen RW2172 Houten broeikas Strawberry Queen RW2172 Houten broeikas Strawberry Queen RW2172
€ 169,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model RW2172
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

Ook beschikbaar in

De broeikas Strawberry Queen is perfect geschikt voor het kweken in volle grond, waarbij de gewassen worden beschermd tegen wind, hagel, nachtvorst en ongedierte.

Deze broeikas bestaat uit een houten frame en heeft een glazen afdichting. Het vurenhout heeft een dikte van 18 mm en is op ecologische wijze verduurzaamd met lijnzaadolie. Om het hout in optimale conditie te houden luidt het advies de Strawberry Queen jaarlijks te behandelen met gekookte lijnzaadolie, een milieuvriendelijk en duurzaam middel. Op die manier is het geschikt om jarenlang mee te gaan.

De ruiten in de ‘klep’ aan de bovenzijde van de broeikas zijn van 3 mm dik veiligheidsglas.

De Strawberry Queen wordt geleverd in prefabricage, dit betekend dat de voor- en achterzijde, net als de zijwanden en de ‘klep’ al per onderdeel gemonteerd zijn bij levering. Het aan elkaar bevestigen van de verschillende onderdelen is een eenvoudige montageklus.

Voor een goede beluchting kan de ‘klep’ in twee standen worden geopend, dit wordt ondersteund door een stevig nylon koord.

Specificaties:

Lengte: 120cm

Breedte / Diepte: 60cm

Hoogte: 40cm

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.