Schaduwplek Maken Cubic

Schaduwplek Maken Cubic
Schaduwplek Maken Cubic Schaduwplek Maken Cubic
€ 12,99 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Cubic
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 15-18 werkdagen

Ook beschikbaar in

Een schaduwplek in de tuin, schaduw op het terras of schaduw op het balkon doet iedereen goed! De zonnestralen zijn uiteraard ook heerlijk, maar tijdens de heetste uren van de dag is het toch heerlijk om uit de zon te blijven en door te brengen in de schaduw. Er zijn verschillende manieren om zelf een schaduwplek te creëren, bijvoorbeeld een pergola schaduwplek, schaduw overkapping of een schaduwdoek op maat.

Door middel van deze hoekverbindingen van staal of hoekstukken staal creëer je gemakkelijk zelf schaduw in de tuin. Je hebt alleen een paar houten palen nodig en deze hoekstukken pergola en de basis van je schaduwplek staat. Kies daarnaast een schaduwdoek op maat en je schaduwplek of zonwering buiten is compleet! De hoekstukken of  hoekverbinding 9x9 zijn prima te combineren met houten palen van 9x9 cm. Deze houten palen zijn uiteraard bij elke bouwmarkt aan te schaffen en je kan zelf de kleur van het hout bepalen en afstemmen op bijvoorbeeld je tuinschermen of tuin schutting. 

Schaduwdoeken of harmonicadoeken kan je ook bij ons bestellen. Wij hebben de volgende afmetingen in ons assortiment: Harmonicadoek 2x3, 2x4 en 2x5 meter. Harmonicadoek 290x300, 290x400, 290x500, 370x370, 370x500 cm. De beschikbare kleuren zijn: Harmonicadoek gebroken wit, zand, donkergrijs en bruin/ zwart. 

De bijgevoegde sfeerfoto's zijn bedoeld ter inspiratie om te laten zien hoe je zelf gemakkelijk een schaduwplek kunt creëren. Hebben we je al enthousiast gemaakt om zelf je schaduwplek te maken?

 

Productdetails Schaduwplek Maken:

Materiaal: vuurverzinkt staal 

Afmetingen:

Optie 1) Pergola hoekverbinding 90 graden: 20x20 cm

Optie 2) Pergola hoekverbinding: 20x20x20 cm

Optie 3) Pergola verlengstuk: 30,5x20 cm

Optie 4) Pergola hoekverbinding met verlengstuk: 30,5x20x20 cm

Optie 5) Paalhouder op plaat: 9x9 cm + 15x15 cm

Gatmaat: 9x9 cm

Geschikt voor: houten palen van 9x9 cm

Bijzonderheden: de hoekstukken worden geleverd exclusief schroeven en houten palen.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten