Schoenenkast Laarzen Hout Chedworth WRWO04

€ 549,00 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, direct beschikbaar

Omschrijving

Deze allernieuwste schoenenkast laarzen hout Chedworth is met recht een kast voor schoenen en laarzen waar je niet omheen kan! Dit is de ultieme opberger voor schoenen en laarzen in je hal, gang of slaapkamer, want er kunnen maar liefst 9 paar schoenen en 2 paar (grote) laarzen in. De schoenenkast en laarzenkast is op een hele stijlvolle manier gecombineerd. Doordat de schoenenkast hoog is, kan je de schoenen ook gemakkelijk, zonder teveel bukken, pakken en weer opbergen.

De schoenenopberger of vakkenkast is gemaakt van hout en oogt hierdoor warm en sfeervol. Juist door het gebruik van hout is dit schoenen en laarzenrek zeker een hele stijlvolle en tijdloze toevoeging aan je hal, gang of slaapkamer. Eentje waar je heel lang plezier van kan hebben en waarmee je uiteraard ook kan afwisselen als je die schoenen en laarzen even zat bent. Want zo'n vakkenkast is ook leuk om te gebruiken voor het stylen van verschillende woonaccessoires, zoals vazen, planten, fotolijstjes, en zelfs woonbladen kan je er in kwijt. Of wat dacht je voor in de keuken als aanvulling op je keukenkastjes, voor je verse kruiden, je theedoeken en handdoeken, servies, glazen, etc. Kortom je haalt met deze schoenenkast een multifunctionele opbergkast in huis!

Productdetails Schoenenkast Laarzen Hout Chedworth:

  • Materiaal: sparrenhout
  • Kleur: naturel/ blank
  • Hoogte: 118 cm
  • Lengte: 76 cm
  • Breedte/diepte: 40 cm
  • Schoenen vakmaat: lengte 22 cm x breedte/diepte 31 cm x hoogte 16 cm
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: de kast voor schoenen en laarzen wordt geassembleerd geleverd. Het hout van de laarzen- en schoenenkast heeft een rustieke afwerking. Doordat het een natuurlijk materiaal is, kan het hout een kiertje en/of een knoest bevatten. Hierdoor is elke schoenenkast uniek!