Sebios - Tuinhaard "Senna" Cortenstaal | Buitenhaard

Sebios Tuinhaard "Senna" Cortenstaal

De vernieuwende en opvallende collectie voor tuinhaarden en houtopslag van Sebios zijn alleen geschikt voor buitengebruik. De Sebios tuinhaarden en houtopslag zijn origineel Dutch Design en worden volledig in eigen huis ontworpen, geproduceerd en gemonteerd.

Typerend voor de collectie tuinhaarden is het materiaal, cortenstaal, ook wel weervast staal genoemd, dat een mooie roodbruine roestkleur geeft aan de Sebios haardenlijn. De tuinhaard of houtopslag wordt geleverd in staalkleur en zal door de weersinvloeden verkleuren naar een natuurlijke roodbruine roestkleur. Door de oxidelaag, de roodbruine kleur, stopt het verder doorroesten. Door deze natuurlijke werking vindt iedere haard in kleur en karakter zijn eigen weg. Naast de roestkleur is er ook een zwarte lijn, van poedercoated staal, die tevens weervast en vuurvast is.

De Sebios collectie is langdurig getest op goede verbranding, vervorming en uitzetting en zijn voorzien van stabiele, mooi weggewerkte stelpootjes. De tuinhaarden zijn voorzien van een dubbelwandige achter- en zijkant. De houtopslag is aan achterzijde open om het hout door natuurlijke luchtstroomverplaatsing te drogen en schimmel te voorkomen.

 

Productdetails Sebios Tuinhaard Senna:

Materiaal: cortenstaal 3mm

Hoogte: 42,5 cm

Doorsnee: Ø 75 cm

Gewicht: 30 kilo

Bijzonderheden: uitneembare aslade en rooster, deksel om de haard af te sluiten, stabiele driepoot

Garantieperiode: 2 jaar

Ontwerper: Oscar van Buijtene

Klanten kochten ook

Sebios Houtopslag "Hopper" Cortenstaal

Sebios Houtopslag "Hopper" Cortenstaal

€ 695,00
Sebios Tuinhaard & Houtopslag Tendu Cortenstaal Set Compleet

Sebios Tuinhaard & Houtopslag Tendu Cortenstaal Set Compleet

€ 3.195,00

Product toegevoegd aan mandje

Winkelmandje: