Skagerak Design Spiegel "Turn Mirror" Essenhout 1480002

Skagerak Design Spiegel "Turn Mirror" Essenhout 1480002
Skagerak Design Spiegel "Turn Mirror" Essenhout 1480002
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model 1480002

De neutrale tinten, natuurlijke materialen en eenvoudige vormen kenmerken het stijlvolle minimalisme van Scandinavisch design. De Skagerak design spiegel 'Turn Mirror' large is een stijlvolle, natuurlijke spiegel voor aan de wand. Het essenhout in combinatie met de organische vorm zorgt voor een serene uitstraling. Een druppel spiegel is een perfecte toevoeging in bijvoorbeeld je hal of woonkamer. Het geeft de ruimte een groter gevoel en kan licht beter verspreiden door de kamer.

 

Productdetails Skagerak Design Spiegel Turn Mirror:

Materiaal: essenhout & glas

Hoogte: 66,5 cm

Breedte: 44,5 cm

Diepte: 2,5 cm

Ontwerper: Line Depping

Skagerak staat voor hedendaags Scandinavisch design met een duurzaam karakter. De Skagerak collectie woonaccessoires kenmerkt zich door warme, estetische vormen en lijnen. Dit geeft de accessoires een tijdloos en duurzame uitstraling; ze zijn qua materiaal én vormgeving gemaakt om lang mee te gaan. Skagerak werkt met gevestigde en up-coming designers, waardoor de collectie vernieuwende producten bevat, maar inmiddels ook echte klassiekers kent. Prachtige bankjes, krukjes, exlcusieve kapstokken en diverse soorten opbergers zijn onderdeel van deze veelzijdige collectie woonaccessoires. 

Skagerak staat voor een verantwoorde productie en goede werkomstandigheden.