Skagerak "Georg" Kledinghanger Zwart Gebeitst Eiken S1930317

Skagerak "Georg" Kledinghanger Zwart Gebeitst Eiken S1930317
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model S1930317

Ook beschikbaar in

Christina Liljenberg Halstrøm toont haar Scandinavische roots in haar meubilair door middel van een minimalistische benadering en keuze van materialen, zoals hout, leer en wol.

De prachtige eenvoud van de collectie heeft bewezen dat deze producten hun plek hebben gevonden in de hal, slaapkamer en woonkamer.

 

Productdetails Kledinghanger Georg:

Materiaal: Zwarte gebeitst FSC gecertificeerd Eikenhout

Aantal: 3 stuks per verpakkingseenheid ( alleen te bestellen in een veelvoud van 3 stuks )

Lengte: 43cm

Diepte: 4cm

Hoogte: 21cm

Ontwerper: Christina Liljenberg Halstrøm

Skagerak staat voor hedendaags Scandinavisch design met een duurzaam karakter. De Skagerak collectie woonaccessoires kenmerkt zich door warme, estetische vormen en lijnen. Dit geeft de accessoires een tijdloos en duurzame uitstraling; ze zijn qua materiaal én vormgeving gemaakt om lang mee te gaan. Skagerak werkt met gevestigde en up-coming designers, waardoor de collectie vernieuwende producten bevat, maar inmiddels ook echte klassiekers kent. Prachtige bankjes, krukjes, exlcusieve kapstokken en diverse soorten opbergers zijn onderdeel van deze veelzijdige collectie woonaccessoires. 

Skagerak staat voor een verantwoorde productie en goede werkomstandigheden.