Skagerak "Fionia" Kruk Fionia kruk

Skagerak "Fionia" Kruk Fionia kruk
Skagerak "Fionia" Kruk Fionia kruk Skagerak "Fionia" Kruk Fionia kruk Skagerak "Fionia" Kruk Fionia kruk Skagerak "Fionia" Kruk Fionia kruk Skagerak "Fionia" Kruk Fionia kruk
€ 239,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model Fionia kruk
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 5-10 werkdagen

Fionia kruk is een uitdrukking van een fantastisch ontwerp en vakmanschap.

De kruk is elegant zelfs wanneer deze is opgevouwen en kan worden gebruikt in elke kamer van het huis, als een voetbank, koffietafel, nachtkastje of als een plantentafel.

Jens Quistgaard creërde een breed scala van modellen voor Dansk Design, zijn tijdloze vormgeving en sublieme vakmanshap staat synoniem voor modern Scandinavische design uit de vijftiger jaren.

 

Productdetails Kruk Fionia:

Materiaal: FSC gecertificeerd Eikenhout / Teakhout / Zwart gebeitst Eikenhout

Breedte: 40 cm

Diepte: 33,5 cm

Hoogte: 44 cm

Ontwerper: Jens Quistgaard

Skagerak staat voor hedendaags Scandinavisch design met een duurzaam karakter. De Skagerak collectie woonaccessoires kenmerkt zich door warme, estetische vormen en lijnen. Dit geeft de accessoires een tijdloos en duurzame uitstraling; ze zijn qua materiaal én vormgeving gemaakt om lang mee te gaan. Skagerak werkt met gevestigde en up-coming designers, waardoor de collectie vernieuwende producten bevat, maar inmiddels ook echte klassiekers kent. Prachtige bankjes, krukjes, exlcusieve kapstokken en diverse soorten opbergers zijn onderdeel van deze veelzijdige collectie woonaccessoires. 

Skagerak staat voor een verantwoorde productie en goede werkomstandigheden.