Speeltoren Met Glijbaan En Schommel 18527

Speeltoren Met Glijbaan En Schommel 18527
Speeltoren Met Glijbaan En Schommel 18527 Speeltoren Met Glijbaan En Schommel 18527 Speeltoren Met Glijbaan En Schommel 18527 Speeltoren Met Glijbaan En Schommel 18527 Speeltoren Met Glijbaan En Schommel 18527
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model 18527

Met deze speeltoren met glijbaan en schommel voor buiten haal je wel een écht speelparadijs in huis. Er kan niet alleen geschommeld en gegleden worden, de speeltoren of klimtoren is een extraatje waarbij de kinderen zich helemaal uit kunnen leven met klauteren en klimmen. En naast het feit dat alles erop en eraan zit, op deze klimtoren in zwart gebeitst hout, heb je ook nog een super mooi speeltoestel in je tuin, gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. 

Zowel de glijbaan als de dubbele schommel zijn naar eigen wens en kleur samen te stellen. In plaats van dubbele schommelzitjes kan er ook nog gekozen worden voor een nestschommel of vogelnestschommel. Onder de speeltoren is zelfs nog een zandbak te creëeren. Met dit speeltoestel haal je genoeg buitenspeelmateriaal in huis!

De verkrijgbare combinaties zijn als volgt; kies je voor rood dan heeft de speeltoren een rode glijbaan en rode dubbele schommelzitjes. Kies je voor groen dan kies je voor een groene glijbaan en groene dubbele schommelzitjes. Kies je voor blauw dan kies je voor een blauwe glijbaan en een zwart met blauwe nestschommel. 

De speeltoren of klimtoren is eventueel ook zonder accessoires te bestellen. Kortom voor ieder wat wils, het speeltoestel is geheel naar eigen wens samen te stellen!

 

Productdetails Speeltoren Met Glijbaan En Schommel:

Materiaal: drukgeïmpregneerd naaldhout, FSC Mix 70% met vuurverzinkt stalen beslag.

Kleur: zwart gebeitst

Kleuren schommelzitjes: de schommelzitjes zijn verkrijgbaar in de kleuren groen en rood.

Kleur: nestschommel zwart blauw.

Kleuren glijbaan: de glijbaan is verkrijgbaar in de kleuren groen, rood en blauw.

Afmetingen frame met aanbouw: hoogte 290 cm + lengte 350 cm + diepte 217/310 cm

Paaldikte: 7 x 7 x 238 cm (staanders) en doorsnee 10 cm x 300 cm (ligger)

Grondanker: inclusief

Maximale belasting: 70 kg per schommelplank en 150 kg voor de nestschommel.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.

Bijzonderheden: bouwpakket, deels voorgemonteerd, zelf in elkaar zetten.