8 Hoekige Spiegel Champagne "Corner" 14600209

8 Hoekige Spiegel Champagne "Corner" 14600209
8 Hoekige Spiegel Champagne "Corner" 14600209 8 Hoekige Spiegel Champagne "Corner" 14600209
€ 149,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 14600209
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-3 weken

Deze nieuwe spiegel-serie, de 8 hoekige spiegel 'Corner', is strak en een tikkeltje klassiek. Broste heeft de ronde en rechte vormen dit jaar ingeruild tegen deze 8 hoek spiegels en de ruitvorm spiegels. Iets meer uitgesproken maar ook erg mooi, deze spiegel "Corner". Door het gebruik van de natuurlijke materialen blijven deze spiegels ten alle tijden tijdloos en een onmisbare accessoire voor in huis. Het zijn echte eyecatchers in je woon-, slaap-, badkamer en vergeet hiermee ook de hal niet!

 

Productdetails 8 Hoekige Spiegel Champagne Corner:

Materiaal: houten spiegellijst /  glas

Kleur: champagne/ beige

Hoogte: 81 cm

Breedte: 61 cm

Kenmerk: dit product is met de handgemaakt, een kleine oneffenheid is juist wat het zo bijzonder maakt.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Het merk Broste Copenhagen is meer dan alleen interieurontwerp. Het is een manier van leven! De producten van Broste zijn dan ook ontworpen om een breed scala aan mensen te bereiken.

Broste Copenhagen is één van de toonaangevende interieurmerken van Scandinavië, gevestigd in Kopenhagen en stamt uit 1955. Broste heeft een lange traditie van reizen rond de wereld, altijd op zoek naar nieuwe inspiratie en materialen.

Met een totaal van twee collecties per jaar omvat Broste Copenhagen een assortiment met meubels, verlichting, decoratieve items zoals kaarsen, lantaarns, windlichten en manden, serviesgoed en huishoudtextiel. 

Het dynamische en creatieve team van Broste Copenhagen werkt voortdurend aan de ontwikkeling van het assortiment, met respect voor de goede balans tussen de Scandinavische traditie en de trends van dit moment. Dit is het kader waarin het interieur een combinatie van moderne uitstraling en klassieke vitaliteit vindt.