Grote Spiegel "Talja" Zwart 14910038

Grote Spiegel "Talja" Zwart  14910038
Grote Spiegel "Talja" Zwart  14910038
€ 219,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model 14910038
Beschikbaarheid Op voorraad, levertijd 2-5 werkdagen

Broste Copenhagen heeft zin in dit najaar met gezellige, nostalgische momenten en een klassieke Broste Copenhagen stijl in een eigentijds kleurenpallet waar de invloed van de Noorse natuur duidelijk terug te vinden is. De combinatie van de kleuren met de gebruikte natuurlijke materialen zijn perfect op elkaar afgestemd, hier is duidelijk de stijl van Broste Copenhagen terug te vinden. Elk artikel in de collectie is een entiteit op zich en kan gemakkelijk in elk interieur toegepast worden.

Durf een grote spiegel te kopen! De ruimte waarin hij staat lijkt meteen vele malen groter. Deze spiegel "Talja" van Broste Copenhagen heeft een smalle stoere zwarte ijzeren lijst die het spiegelglas in een strak kader zet. Een grote staande spiegel zorgt voor extra licht in huis. 

 

Productdetails Broste Copenhagen Grote Spiegel Talja:

Materiaal: metaal / glas

Kleur: antiek zwart

Hoogte: 180 cm

Lengte: 60 cm

Breedte/diepte: 3 cm

Bijzonderheden: er zitten een aantal clips aan de achterkant van de spiegel waardoor u de spiegel kunt ophangen (alleen verticaal). Verder heeft de lijst van de spiegel een licht ruwe, industriële afwerking, welke op de foto niet zichtbaar is.

Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten.