Stamvoetbeschermer Recycled Rubber 2 Stuks 20180-1

€ 39,50 Inclusief 21% BTW
Koop nu
Beschikbaarheid: Op voorraad, levertijd 5-10 werkdagen

Omschrijving

De stamvoeten van jonge bomen zijn erg kwetsbaar en hebben bescherming nodig. Daarnaast heeft een jonge boom rust nodig om wortel te schieten op z'n nieuwe standplaats. Deze stamvoetbeschermer van recycled rubber komt hierbij goed van pas en beschermt o.a. de grond rond de boom tegen ongewenste onkruidgroei, het houdt vocht en warmte rond de stam van de boom vast en maakt het gemakkelijker om gras te maaien zonder de stam en de schors te beschadigen. De stamvoetbeschermer zorgt er tevens voor dat een robotmaaier op ruime afstand blijft van de stamvoet van de boom en daardoor ook geen schade aan de boom of aan zichzelf toe kan brengen.

Niet alleen jonge bomen hebben profijt van deze stamvoetbeschermer, ook voor volwassen bomen is het een duurzame bescherming en ook voor (tuin)palen bijvoorbeeld.

De stamvoetbeschermer wordt geleverd als set van 2 stuks. Het is een milieuvriendelijk en duurzaam product gemaakt van gekleurd gerecycled rubber van oude autobanden.

Productdetails Stamvoetbeschermer Recycled Rubber:

  • Materiaal: gerecycled rubber
  • Kleur: zwart
  • Doorsnede: Ø 61 cm
  • Hoogte: 2,5 cm
  • Gewicht: 10 kg
  • Verzendkosten: dit item is onderworpen aan hogere verzendkosten

Bijzonderheden: De stamvoetbeschermer wordt geleverd als set van 2 stuks. De ronde opening van de stamvoetbeschermer is eventueel aan te passen aan de grote van de stamvoet van de boom of paal.