Tablet Houder Hout Brushfield ISWW01 PRE-ORDER

Tablet Houder Hout Brushfield ISWW01 PRE-ORDER
Tablet Houder Hout Brushfield ISWW01 PRE-ORDER Tablet Houder Hout Brushfield ISWW01 PRE-ORDER Tablet Houder Hout Brushfield ISWW01 PRE-ORDER Tablet Houder Hout Brushfield ISWW01 PRE-ORDER
€ 25,00 Inclusief 21% BTW
Op verlanglijst zetten
Betaal veilig met: Betaal veilig bij Trendyard
Model ISWW01 PRE-ORDER
Beschikbaarheid PRE-ORDER, leverbaar vanaf eind februari 2020

Deze tablet houder hout Brushfield of tablet houder bureau is niet meer weg te denken van je bureau en thuiswerkplek. Door de "schepvorm" van de tablet houder blijft de tablet goed op z'n plek. De tablet standaard hout heeft verder een eenvoudig design en is hierdoor een mooie, tijdloze bureau accessoire. 

Je kan de iPad houder uiteraard ook voor in andere ruimtes en voor andere doeleinden gebruiken. Gebruik 'm als kookboekboekhouder voor tijdens het koken, als tablet houder voor het volgen van je favoriete knutselprogramma terwijl je zelf direct mee kan doen, of het afspelen van een favoriet kinderprogramma voor als de kids (en jijzelf) even een rust momentje nodig hebben.

 

Productdetails Tablet Houder Hout Brushfield:

Materiaal: essenhout 

Lengte: 25 cm

Breedte/diepte:  cm

Hoogte: 20,5 cm

Bijzonderheden: tablet standaard alleen voor gebruik binnenshuis en te reinigen met een vochtige doek. De tablet houder hout is niet geschikt voor de vaatwasser.