TAK Design Voorraadpot "Kuri Raindrops" Wit - Met Houten Deksel TD015979

TAK Design Voorraadpot "Kuri Raindrops" Wit - Met Houten Deksel  TD015979
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model TD015979

Ook beschikbaar in

Deze handige voorraadpot 'Kuri Raindrops' van TAK Design is gemaakt van ecologisch en duurzaam aardewerk en beschilderd met het Raindrops patroon. Deze Fair Trade pot is erg handig voor het opbergen van bijvoorbeeld kruiden, thee, koffie en suiker. Verder heeft de pot een rubberhouten deksel en dankzij het hippe design zal de voorraadpot prachtig staan in de keuken en woonkamer.

De 'Kuri' serie bestaat uit drie verschillende maten voorraadpotten, met de trendy patronen: drizzle, leaves en raindrops.

 

Productdetails TAK Design Voorraadpot Kuri Raindrops:

Materiaal: aardewerk en rubberhout

Kleur: wit / blauw en naturel

Doorsnee: 12 cm

Hoogte: 19 cm

Bijzonderheden: de deksel van rubberhout kan niet in de vaatwasser.

TAK betekent "dank" in het Deens, dankbaar voor een mooi, eerlijk en duurzaam product. Van zachte kussens met prachtige patronen, tot houten snijplanken, lederen accessoires tot hedendaagse verlichting. Ontworpen door de beste designers uit Denemarken, maar dan gemaakt in Thailand. Deze collectie fairtrade producten wordt onder de beste omstandigheden geproduceerd en is gecertificeerd door de World Fair Trade Organization, als één van de eersten in Nederland.