Teakhaus Serveerplank / Snijplank "Marine" Met Handvat TE011078

Teakhaus Serveerplank / Snijplank "Marine" Met Handvat TE011078
Teakhaus Serveerplank / Snijplank "Marine" Met Handvat TE011078 Teakhaus Serveerplank / Snijplank "Marine" Met Handvat TE011078
TIJDELIJK UITVERKOCHT
Dit product is op dit moment helaas uitverkocht. Wilt u op de hoogte gehouden worden als het weer op voorraad is stuur dan een email naar ons via vraag@trendyard.nl
Model TE011078

Een goede houten snijplank uit "The Marine Collection" van Teakhaus by Proteak is één van die items die in je keuken niet mag ontbreken. De snijplank gebruik je dagelijks bij het snijden van de groenten, kruiden, brood, fruit, vlees en vis. Deze snijplanken van duurzaam hout hebben een FSC-gecertificeerd keurmerk en dat maakt het snijden van de ingrediënten nog leuker. 

Snijplank "Marine" is een stijlvolle serveerplank met handvat, die net even iets spannender is vormgegeven dan de traditionele snijplanken. Teak is bekend om zijn duurzaamheid. Het natuurlijke hoge oliegehalte in het hout beschermt je snijplank tegen slijtage en scheuren.

Met deze houten plank van Teakhaus zet je een plaatje op tafel. Een handige plank die zowel als snijplank, serveerplank of als broodplank te gebruiken is. Gebruik hem ook eens als serveerplateau want deze plank mag gezien worden!

 

Productdetails Teakhaus Serveerplank / Snijplank Marine:

Materiaal: FSC-gecertificeerd teakhout

Lengte: 39cm

Breedte/diepte: 30cm

Hoogte: 1,9cm

Gewicht: 0,91 Kg

Bijzonderheden: met handvat